About us

Avem unul dintre cele mai dificile job-uri. Sa visam la calatorii stand in spatele unui birou. Sa vedem mereu fresh si cu creativitate aceleasi locuri si obiective turistice. Sa intelegem trendurile din toate ramurile turismului, fie el intern, extern, de aventura, slow, calatorii cu avionul sau cu barca.

De aceea cautam un coleg care sa vorbeasca aceeasi limba cu noi, sa fie un adevarat team player alaturi de care sa lucram frumos in fiecare zi, dar care sa aduca si un dialect nou in ceea ce facem noi de aproape 10 ani. Ne plac oamenii veseli, cu idei si initiativa, carora le place domeniul si care isi doresc sa evolueze atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. 🙂 Jobul se adreseaza celor cu experienta in content si social media (nu in mod obligatoriu in industria turismului, dar care sa calatoreasca si sa inteleaga putin industria). De asemenea, primesc o bila alba si cei care au lucrat cu influenceri.

Pe scurt, suntem in cautarea unui Content Writer & Social Media Specialist care sa aiba cel putin 3 ani de experienta in online, content pentru Facebook, Instagram, TikTok, bloguri de companie si campanii cu bloggeri si influenceri.

Publicul tinta al clientilor nostri se incadreaza undeva intre 30-55 de ani, deci tone of voice-ul va fi unul adaptat lor.
Dincolo de experienta, ne bazam pe acest nou coleg sau colega pentru a:

  • Crea continut pentru blogurile si conturile de social media ale clientilor din portofoliul nostru
  • Intari relatia clientilor nostri cu comunitatile lor online (community management)
  • Redacta comunicate de presa, descrieri sau concepte pentru campanii creative
  • Pune punctul pe „i” in promovarea anumitor destinatii turistice din Romania sau din afara
  • Face Project management (meetings cu clientii, debriefing, rapoarte de monitorizare etc)
  • Propune micro-campanii, idei, stunts, strategii si directii de comunicare online pentru branduri din turism & HORECA
  • Urmari tendintele din social media, turism si nu numai, astfel incat sa lucreze, alaturi de intreaga echipa, la cele mai bune propuneri si solutii pentru clienti.

Suntem o echipa mica, dar nice & supportive, cu perioade full si perioade mai libere, incercam sa calatorim impreuna cel putin o data pe an si sa „tinem flacara aprinsa”.

Daca vrei sa ni te alaturi, asteptam un CV si un portofoliu in care sa ne prezinti munca ta in social media sau comunicare la andra@travelcommunication.ro.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment